Whatsapp
close
Menü

Cadence Hybrid Multisurface Boya Nerelerde Kullanılır ?

Cadence Hybrid Multisurface Boya Nerelerde Kullanılır ?

Cadence Hibrit Multisurface Boya Nedir ?
Cadence firması tarafından üretilen Hybrid Multisurface Craft sektörü için özel geliştirilmiş tüm yüzeylerde rahatlıkla tutunabilen su bazlı yeni nesil bir akrilik boyadır. Ahşap, cam, seramik, porselen, kumaş, polyester, deri, plastik, metal, duvar, strafor ve kağıt gibi çok farklı yüzeyler de yüksek kapatıcılık sağlar. İç ve dış mekanlar da kullanılabilir. Astar ve zımparalama gerektirmez. Süper akışkan ve dayanıklı bir boyadır. Deri ve kumaş üzerinde sulandırılarak kullanılabilir Cam üzerinde ikinci kat için mutlaka 12 saat beklenmelidir. Sağlığa zararlı madde içermez. CE ve EN71 normlarına uygundur.

Hybrid Multisurface boya ile boyamaya başlamadan önce rulo tavası ve sünger rulo fırça gereklidir. Cadence Boya su bazlı olduğu için herhangi bir ayrıştırıcı ile karıştırılmaya gerek yoktur. Hemen kullanabilirsiniz. Aldığımız renkler mobilya ile zıt renklerde ise kat oranını arttırabiliriz. Boyayı sürerken sünger rulo üzerindeki boyayı rulo tavamıza sürerek fazlalık alınır. Sonrasında yedirilerek sürülmeye başlanır. Boya katları arasında 12 saat beklenmelidir .Ama daha iyi kuruması için 24 saat beklenmelidir. Boyama işlemi tamamlandıktan sonra vernik işlemi uygulanır. O da aynı şekilde su bazlıdır.

Cadence Vernik kullanımı süreceğiniz yerin yapısına göre farklılık göstermektedir. Mobilyada su bazlı akrilik vernik kullanırken fayans, cam gibi sert dayanıklı olması için taş vernik kullanılmalıdır.

 

 

Paylaş

0 yorum(lar)

close