Whatsapp
close
Menü

2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ

2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ

Havlu kenarları örgü işlerinde en fazla kullanılan motiflerden birisi olan gül motifi ve desenleri bu sene de çok popüler. Pek çok örgü işinde sıkça kullanılan bu motifler, havlu kenarlarında da farklı çeşitleri ile karşımıza çıkıyor. Bugün sizler için bu özel motiflerin bu sezon en fazla kullanılan türlerini araştırdık. Kısa açıklamalarımızın ardından 2018 en güzel gül desenli havlu kenarı modelleri konulu resim galerimizi inceleyip siz de bu özel deseni havlularınızda kullanabilirsiniz.

Gül motifli havlu kenarı örnekleri, geçen senelerde olduğu gibi bu sene de sıkça kullanılıyor. Küçük motiflerin birleştirilmesi ile oluşan havlu kenarlarının yanı sıra tek parça halinde örülen modeller de tercih ediliyor. Zarif ve kibar havlular için son derece ideal olan gül deseni dantel örgülerde olduğu kadar iğne oyalarında da kullanılıyor. Değişik modellerde oluşturulan bu örnekler, geniş renk seçenekleri ile beğeni kazanıyor. Son dönemlerde yaygınlaşan bir diğer teknik olan farklı renk ip ile desen işlemede de gül deseninden çok sık yararlanılıyor. Bu örgü tekniğinde düz örgü ya da gül deseni işlenen dantel işlemelerinin üzerine başka bir renk ile desen işlemesi yapılır. Çeyizlik havlu kenarı yapmak istiyorsanız, bu örgü tekniği ya da benzer şekilde örülen diğer örneklerden birini kullanabilirsiniz.

Kısaca verdiğimiz bilgilerin ardından 2018 en güzel gül desenli havlu kenarı modelleri hakkındaki resim galerimizi inceleyebilirsiniz.

2018 En Güzel Gül Desenli Havlu Kenarı Modelleri

2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ2018 EN GÜZEL GÜL DESENLİ HAVLU KENARI MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close