Whatsapp
close
Menü

Sadece Cadence Yeter

Sadece Cadence Yeter

Cadence Boya Kullanılırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar !
Hibrit Multi Surface Boyayı Sünger Rulo Fırça kullanarak sürmeliyiz.
Zıt Kontrast renkler için 2 hatta 3 kat sürülerek kapatılması gereklidir.
2 Boya kabı (plastik tabak da olur) kullanılarak boyanın sünger rulo fırça üzerinde ki fazlalığı alınmalıdır.
Katlar arasında 24 saat beklenmelidir ve minimum 2 kat sürerek boyanın kapatıcılığı sağlanmalıdır.
Hibrit Multisurface çeşitli boyları mevcuttur. Her boyda miktar mililitre ve litre olarak hesaplanır.

CADENCE HİBRİT MULTİSURFACE BOYALAR HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER
Bir çok farklı alanda kullanıldığında mükemmel sonuçlar veren Cadence boya çeşitlerinin tamamını sitemizden temin edebilirsiniz. Amatörden profesyonele kadar her çeşit kullanıcının öncelikli tercihlerinden biri olan bu markanın tüm boya çeşitlerini sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz. Böylelikle Cadence boya kullanıp memnun kalan müşterilerimiz arasına siz de katılabilirsiniz.

Her türlü yüzeye pratik bir şekilde uygulanabilen ve kolay tutunan Cadence akrilik boya çeşitleri aynı zamanda geri dönüşüm (DIY) çalışmalarında da son derece iyi sonuçlar vermektedir. Zengin renk çeşitliliğine sahip boyalar astar yada zımpara işlemi yapmaya gerek kalmadan mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ahşabın yanı sıra kumaş, plastik, taş ya da cam yüzeylerde kullanım için de Cadence’in farklı boya çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

Özellikle eskimiş olan eşyalara yepyeni bir görünüm kazandırmak için kullanılan Hibrit Multisurface boyalar canlılığını ve parlaklığını çok uzun süre muhafaza edebilmektedir. Bu sayede kullanılan boya çok uzun süre boyunca formunu koruyabilmektedir.

Aradığınız tüm renkleri eksiksiz bir şekilde bulabilmeniz için Cadence Multisurface beyaz da dahil olmak üzere markanın renklerinin tamamı sitemizde mevcuttur. Aynı zamanda Cadence Boya’ların tamamı sağlığa zarar veren toksik maddeler içermez. Ayrıca markanın boya çeşitleri tuval üzerine de rahatlıkla uygulanabilmektedir. Boyalarınızın korunması için Cadence vernik çeşitleri de bulunmaktadır.

Paylaş

0 yorum(lar)

close