Whatsapp
close
Menü

AMİGURUMİ ÇİÇEK YAPMAK RESİMLİ ANLATIM

AMİGURUMİ ÇİÇEK YAPMAK RESİMLİ ANLATIM

Amigurumi çiçek yapmak resimli anlatım konum ile bugün çok hoş bir çiçek yapımından bahsedeceğim. Kırmızı gelincik çiçeği yapımı olarak da geçen bu çalışma, kıyafetlerin, çanta, kemer gibi aksesuarların ya da örgü ile yapılmış ürünlerin üzerine işlenebilir. Sözü fazla uzatmadan çok beğendiğim amigurumi çiçek yapımı çalışmasının detaylarına geçmek istiyorum.

Amigurumi çiçek yapımı için tığ işi örgünün temel tekniklerini bilmek yeterli. Bu örnek çalışmada biraz simli bir ip kullanılarak çiçeğin daha gerçekçi olması sağlanmış. Sizin de aynı tür bir ip kullanmanızı tavsiye ederim. Fiyonk şekline benzer bir şekilde hazırlanan iki minik parçayı üst üste koyup dikerek bu özel çiçeği hazırlayabilirsiniz. Gerçeğine yakın olması için orta kısmına siyah ip ve siyah boncuklar ile detay verebilirsiniz.

Örgüden çiçek yapımından sonra sap kısmını da yine aynı teknikleri kullanarak hazırlayabilirsiniz. Ekleme aşamasında farklı bir dikiş iğnesi ve ip kullanabilirsiniz. Amigurumi çiçek nasıl yapılır sorusunun resimli anlatımı için aşağıda sizlerle bir resim paylaşacağım. Bu resimde yer alan aşamaları izleyerek siz de kısa sürede örgüden bir yapma çiçek hazırlayabilir, bu çiçeklerden bir buket bile yapabilirsiniz.

source

AMİGURUMİ ÇİÇEK YAPMAK RESİMLİ ANLATIM
Paylaş

0 yorum(lar)

close