Whatsapp
close
Menü

AMİGURUMİ TAVŞAN YAPIMI RESİMLİ ANLATIM

AMİGURUMİ TAVŞAN YAPIMI RESİMLİ ANLATIM

Amigurumi tavşan yapımı resimli anlatım konum ile sizlere örgüden tavşan yapmanın detaylarını anlatacağım. Benzer bir çalışmayı geçenlerde yayımlamıştım. Basit bir şekilde yapılan o çalışmanın daha detaylı olanını buldum ve sizlerle paylaşmak istedim. Amigurumi tavşan nasıl yapılır sorusuna detaylıca cevap verdiğim yazımın detaylarına geçmek istiyorum.

Örgü tavşan yapımı için özel ipler ve tığların kullanıldığını hepimiz biliyoruz. Bu malzemeleri hazırladıktan sonra tavşanların baş, kol, bacak, kulak ve beden kısımlarını ayrı ayrı hazırlayın. Bu aşamada tüm parçaların birbirleri ile uyumlu olmasına dikkat edin. Ben özellikle ayak ve kolların benzer boyutlarda olmasına özen gösterdim. Tüm parçaları hazırladıktan sonra örgü tavşanın içine bir miktar elyaf koyup dikme işlemine geçin. Dikme aşamasında gizli dikiş tekniklerini kullanabilirsiniz.

Amigurumi tavşan yapılışı çalışması ile farklı boyutlarda çok sayıda örgü tavşan hazırlayıp mini bir tavşan ailesi hazırlayabilirsiniz. Bu tavşanların üzerine ailedeki rollerine göre sevimli kıyafetler hazırlayıp eğlenceli bir çalışma yapabilirsiniz.

Amigurumi örgü tavşan yapımının detayları için aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz. Ben bu resmi inceleyerek çok kolay bir şekilde tavşan ailemi hazırladım. Umarım siz de aynı şekilde hazırlarsınız. Kolay gelsin.

source

AMİGURUMİ TAVŞAN YAPIMI RESİMLİ ANLATIM
Paylaş

0 yorum(lar)

close