Whatsapp
close
Menü

AYAKKABI KUTUSUNDAN ÇEKMECE YAPMAK

AYAKKABI KUTUSUNDAN ÇEKMECE YAPMAK

Ayakkabı kutusundan çekmece yapmak başlıklı konum ile sizlere harika bir geri dönüşüm projesinin aşamalarından bahsedeceğim. Renkli ayakkabı kutuları ile yapılan bu hoş çalışma ile kullanışlı bir çekmece hazırlayabilir, uzun süre bu sevimli ürün ile eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Şimdi sizlere bu yaratıcı çalışmanın detaylarını aktarıyorum.

Ayakkabı kutusundan çekmece yapımı için ilk olarak çekmece iskeletini oluşturacak olan ayakkabı kutusunu alıp hazırlayın. Bu aşamada çekmece oluşturacak olan ayakkabı kutularının boyutlarına göre bir genişletme yapabilirsiniz. Çekmecenin üst kısmında oluşacak olan boşluğu kapatmak için bir adet kapağı olduğu gibi bu alana sabitleyin. Böylelikle bu alanı da kullanılabilecek hale getirebilirsiniz.

Ayakkabı kutusundan çekmece yapmak için ikinci aşama olarak çekmecelerin kulplarını oluşturup sabitleyin. Bunun için her hangi bir toka ya da kurdele gibi bir parça kullanabilirsiniz. Bu tamamen sizin zevkinize kalmış bir seçim. Kulpların yapımından sonra üst üste sıralayıp çekmeceleri yerleştirin. Ve pratik çekmeceniz kullanıma hazır.

Ayakkabı kutusundan çekmece nasıl yapılır sorusunun resimli anlatımı için aşağıda sizlerle bir resim paylaşıyorum. Eğer sizin kutularınız bu resimdeki gibi renkli değilse ilk olarak kutuları süslü, desenli kağıtlar ile kaplayabilirsiniz. Kolay gelsin.

source

AYAKKABI KUTUSUNDAN ÇEKMECE YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close