Whatsapp
close
Menü

BAHÇEYE TAŞTAN MANGAL ÇUKURU YAPMAK

BAHÇEYE TAŞTAN MANGAL ÇUKURU YAPMAK

Bahçeye taştan mangal çukuru yapmak için paylaştığım bu güzel çalışmayı sizde bahçeniz varsa uygulamak için kullanabilirsiniz. Taştan ateş çukuru yaparak evinizin bahçesini de güzelleştirebilirsiniz. Dilerseniz su kuyusu şeklinde de yapabilirsiniz. Dekoratif olarak bahçenizi güzelleştirebilir veya ateş çukuru olarak kullanabilirsiniz.

Ateş çukuru yaparak üzerinde mangal veya ısınmak içinde bu güzel çalışmayı kullanabilirsiniz. Kuyu kebabı veya benzer mangal türü etkinlikler için de bu güzel çalışmayı bahçenize yapmayı düşünebilirsiniz. Evinizde bahçeniz yoksa bile köyünüz varsa orada da yapmayı düşünebilirsiniz.

Bu tür dekoratif çalışmaları sitemizde bol bol bulabilirsiniz. Anlatımlı dekoratif çalışmalar sayesinde sizde evinizde bahçenizi güzelleştirebilir ve keyif alacağınız eşyalara sahip olabilirsiniz. Bu güzel çalışmada da yine detaylı anlatım mevcut.

Taşları temin ettikten sonra küçük bir çukur açıp, daha sonra yapacağınız yeri taşla örmeye başlamanız yeterli oluyor. Yapımında inşaat işlerinden anlayan birisinden yardım almanızı da tavsiye ederiz. Şimdi sizleri bu güzel çalışma ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

BAHÇEYE TAŞTAN MANGAL ÇUKURU YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close