Whatsapp
close
Menü

BONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİ

BONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİ

Boncuklarla havlu kenarı süsleme örnekleri oldukça dikkat çeken şık tasarımlardan oluşmaktadır. Yeni gelin çeyizlerinde sıkça yer verilen havlular, boncuklu süslemelerle hazırlandığında oldukça hoş bir görünüme sahip oluyor.

Havlu kenarları hem zevkli bir hobi işidir hem de şık tasarımlarıyla iyi bir kullanım imkanı sağlamaktadır. Süslemeli havlular, yeni gelin evlerinin en önemli çeyizlik parçalarındandır. Yeni gelinler, bu havluları evin çeşitli alanlarında dekoratif amaçlı kullanmaktadırlar. Bir çok kişi ise süslü havluları hediyelik amaçlı değerlendirmektedir. Ev hediyesi, yeni gelin hediyesi gibi amaçlarla hazırlanan süslü havlular, kadınların büyük ilgisini çekiyor. Kullanımının yanı sıra, stresi azaltmak için oldukça faydalı olan el işi modellerini sizlerle paylaşmaya devam ediyorum. Bu içeriğimde boncuklarla yapılan havlu kenarı süslemelerine yer verdim. Renk renk ve çeşitli desenlerle hazırlanan boncuklu havlu kenarları, ışıltılı görünümleriyle de dekoratif bir etki yaratıyor.

BONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİ

BONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİBONCUKLARLA HAVLU KENARI SÜSLEME ÖRNEKLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close