Whatsapp
close
Menü

CAM ŞİŞE BOYAMA SANATI

CAM ŞİŞE BOYAMA SANATI

Cam şişe boyama sanatı ile uğraşıyorsanız bu güzel çalışmayı beğeneceğinizi düşünüyorum. Evde şişe boyama veya süsleme çalışmalarını daha önce de çoğu kez paylaştığımı hatırladım. Sitemizde paylaştığım bu güzel şişe cam süsleme örneklerine hemen bu yazımızın altından da ulaşabilirsiniz.

Evde kolay cam şişe boyama çalışmaları ile dekoratif süsler ortaya çıkarabilirsiniz. Farklı boyutlarda geniş ve dar cam şişeleri satın alarak onları boyayabilir ve harika vazo takımlarına veya dekoratif süs takımlarına dönüştürebilirsiniz. Resimli anlatımda bodrum mavisi kullanılmış.

Ancak farklı renklerle de yapabilirsiniz. Daha canlı renklerle yapıp evinizi güzelleştirmede kullanabilirsiniz. Kolay yapılan dekoratif süs çalışmaları sayesinde sizde evinizi güzelleştirmek için bu güzel ve sevimli çalışmaları yapabilirsiniz.

Kolay yapılan birçok dekoratif süs çalışmaları ile sizde satış amaçlı ürünler yapıp satabilir ve para kazanabilirsiniz. Kolay yapılan cam süsleme örneklerini buldukça yine sizlere bu başlıktan paylaşmaya devam edeceğim. Şimdi sizleri bu güzel ve eğlenceli çalışma ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

CAM ŞİŞE BOYAMA SANATI
Paylaş

0 yorum(lar)

close