Whatsapp
close
Menü

ÇATALLA PONPON YAPMAK RESİMLİ ANLATIM

ÇATALLA PONPON YAPMAK RESİMLİ ANLATIM

Çatalla ponpon yapmak resimli anlatım konumda kolay ponpon yapımını anlattım. Ben özellikle çocuklar için hazırladığım giyim ürünlerinde bu ponponlara çok yer veriyorum. Farklı boyutlarda hazırladığım bu sevimli ponponları kazak, atkı, bere, yelek, patik gibi özel ürünlerde sıkça kullanıyorum. Benim gibi çok sık kullanan bayanlar için çatalla ponpon yapımının aşamalarını detaylı bir şekilde anlatacağım.

Çatalla ponpon yapımına geçmeden önce ponpon yapımı için çok daha pratik bir yol olduğunu belirtmek istiyorum. El işi ve hobi malzemesi satışı yapılan her yerde rahatlıkla bulabileceğiniz ponpon yapma aparatı ile kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Eğer ben aparat almakla vakit kaybedemem hemen ponpon yapmalıyım diyorsanız, evde bulunan çatal ve ipler yardımı ile bu hoş ponponlardan hazırlayabilirsiniz.

Çatalla ponpon yapımı için çatalın orta kısmından ipi geçirip uzatın. Bu uzattığınız ipi bir kenarda bekletin. Ponponu yapmak istediğiniz boyuta göre çatala ipi sarın. İstediğiniz boyuta gelince ucunu diğer ayırdığınız ip ile bağlayıp sıkıca düğümleyin. Daha sonra çataldan ponponu çıkarıp kenarlarından keserek şekil verin. İşte çatalla ponpon yapımı ile çok güzel bir ponponunuz oldu.

Çatalla ponpon nasıl yapılır sorusunun resimli anlatımı için aşağıdaki resimleri inceleyip detaylı anlatımdan yararlanabilirsiniz. Bu ponpon yapımı sırasında çocuklarınızdan da yardım alıp eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Kolay gelsin.

source

ÇATALLA PONPON YAPMAK RESİMLİ ANLATIM
Paylaş

0 yorum(lar)

close