Whatsapp
close
Menü

ÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİ

ÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİ

Çeyizlik en yeni şase takımı modelleri çeyiz listesinin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Şase takımı olarak bilinen seccadeli bohça takımları el emeği dantellerle hazırlandığında ayrı bir güzelliğe sahip oluyor.

Kültürümüz için oldukça uygun bir çeyizlik takım olan şase takımları, birbirinden şık danteller ve renkli kumaşlar ile hazırlanmaktadır. Bu şase takımlarını hazır alabileceğiniz gibi kendi ellerinizle de hazırlayabilirsiniz. El işi yeteneğinize güveniyorsanız, bu modellerden fikir oluşturarak kendi istediğiniz şekilde şase takımını hazırlayabilirsiniz. Şase takımlarından en yeni ve şık tasarımlara sahip olanlardan derlediğim galeri ile kendiniz için fikirler oluşturabilirsiniz. Kendi renk zevkinize uygun olarak şase takımını hazırlatma imkanına sahipsiniz. Çeyiz bohçası olarak kullanılacak olan şase takımlarının zarafeti dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle el emeği dantellerle hazırlanmış olanlar, diğerlerine göre daha şık bir görünüm oluşturuyor.

Çeyizlik şase takımlarının en yeni tasarımlarını hazırladığım galeride inceleyebilirsiniz.

ÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİÇEYİZLİK EN YENİ ŞASE TAKIMI MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close