Whatsapp
close
Menü

ÇEYİZLİK MOTİF İŞLEMELİ PATİK MODELİ

ÇEYİZLİK MOTİF İŞLEMELİ PATİK MODELİ

Çeyizlik Motif İşlemeli Patik Modeli

Çeyizlik motif işlemeli patik modeli, hanımların çeyizlerinin başlıca parçaları arasında bulunmaktadır. Yeni, evlenecek genç kızlar için çeyizlerinde yer alan lifler oldukça önemlidir. Hal böyle olunca lif yapımı ve benzeri el emeği ürünleri oldukça dikkat çekmektedir. El emeği lifleri edinmek için kendiniz örebileceğiniz gibi hazır olarak da satın alabilmeniz mümkündür. Patikler, el emeği yazmalar ve tülbentler en çok tercih edilen çeyizlik ürünler arasında bulunmaktadır. Patik örmek nispeten zor bir iş olsa da bu işte uzmanlaşan kişilerin en çok tercih ettiklerinin arasında motifli patikler yer almaktadır.

Motifli patik örmek, çeyizinizde güzel parçalara yer vermek istiyorsanız, örebileceğiniz birçok motif bulunmaktadır. Çiçek ve kalpli desenler başta olmak üzere pek çok motifi örebilir, işlemeli patik oluşturabilirsiniz. Çeyizleriniz için birbirinden güzel patik ve liflere sahip olabilir, en güzel çeyize sahip olabilirsiniz. Patikler çeyiz bohçalarının olmazsa olmazlarıdır. Kendi çeyiziniz için örebileceğiniz gibi yakınlarınızdan da sizin için örmelerini isteyebilirsiniz.

ÇEYİZLİK MOTİF İŞLEMELİ PATİK MODELİ

Nasıl öreceğiniz kısmı ise her model için değişiklik gösterebilmektedir. Bir ipe zincir çekerek işe başlayabilir, birbirinden güzel motif ve desenlerle patikler oluşturabilirsiniz. Bohçanızın en güzel bohçalardan birisi olmasını isterseniz siz de patik örmeyi tercih edebilirsiniz.

Çeyizlik motifler için modelleri inceleyebilir, kendiniz için en güzel modeli tercih edebilirsiniz. Siz de sitemizi takipte kalınız.

ÇEYİZLİK MOTİF İŞLEMELİ PATİK MODELİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close