Whatsapp
close
Menü

CİBİNLİKLİ YATAK ODALARI

CİBİNLİKLİ YATAK ODALARI

Cibinlikli yatak odaları geçmiş dönemlerde de kullanılan ancak son senelerde yeniden gündeme gelen özel yatak odalarıdır. Yazın rahatsız edici sineklerden korunmak için daha çok bebek ve çocukların yatakları için tasarlanan bu özel tüller, çift kişilik yataklarda da uygulanıyor. Özellikle gelin yatağı olarak hazırlanan yataklarda kullanılan cibinlik modelleri tıpkı dekorasyonda olduğu gibi çok geniş yelpazeye sahip.

Son dönemlerde yaygın olarak kullanılan cibinlik modelleri en fazla beyaz tüllerden oluşan modellerdir. Bu modeller oluşturulurken yatak odasının genel dekorasyonu ve kullanım amacı da çok önemlidir. Büyükler için tasarlanan cibinlik modellerinde daha çok görselliğe yer verilirken küçük yaştaki çocuk ya da bebekler için tasarlananlarda kullanışlılık daha ön plandadır. Beyaz tüller ile oluşturulan cibinliklerin yanı sıra pembe, krem, pudra ve kırmızı cibinlikler de son dönemlerde sıkça kullanılan modeller arasında… Yatağın tam üzerinde özel bir aparat ile tutturulan cibinlikler ve yatak başlığına bağlı şekilde kullanılan cibinlikler daha yaygın şekilde kullanılıyor. Kullanılmadığı zaman yatak demirlerine bağlı şekilde yine çok hoş duran bu cibinlikler, uyku esnasında tamamen kapatılıp kullanılabiliyor. Düz olduğu gibi fırfırlı modelleri de bulunan bu cibinliklerden siz de kendinize en uygun olanını seçip satın alabilir ya da kendiniz özel olarak yaptırabilirsiniz.

Cibinlikli yatak odası modelleri ve cibinlik modelleri hakkında verdiğimiz kısa bilgilerden sonra resim galerimizi inceleyebilirsiniz.

Cibinlikli Yatak Odaları

CİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARICİBİNLİKLİ YATAK ODALARI
Paylaş

0 yorum(lar)

close