Whatsapp
close
Menü

DÜĞMELERDEN BARDAK ALTLIĞI YAPIMI

DÜĞMELERDEN BARDAK ALTLIĞI YAPIMI

Düğmelerden bardak altlığı yapımı ile evde fazlaca bulunan renkli düğmelerinizi değerlendirebilirsiniz. Yaratıcı ve farklı çalışmaları sevenler için ideal olan bu çalışmayı dilerseniz küçük çocuklarınız varsa onlarla birlikte yapabilirsiniz. Bu sayede renkleri bilmeyen çocuklara daha olay renkleri öğretebilir, ya da hayal güçlerinin gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Düğmeden bardak altlığı yapımı ile renkli düğmeleri çok hoş bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Bu çalışma için aynı boyutlarda farklı renk düğmeleri kullanabileceğiniz gibi farklı boyutlarda düğmeleri de kullanabilirsiniz. Renkli bardak altlığı kullanmak istemeyenler dilerlerse aynı renklerde ya da sade renklerin farklı tonlarını kullanarak da bir çalışma yapabilirler.

Düğmeden bardak altlığı nasıl yapılır diye merak edenler için ilk olarak malzemeleri vermek istiyorum. Düğmeden bardak altlığı yapımı için çok sayıda düğme ve bu düğmeleri birbirine yapıştırmak için güçlü bir yapıştırıcı yeterli. Düğmelerin etrafına yapıştırıcı sürerek birbirine yapıştırın ve istediğiniz boyuta geldiğinde kullanım için kurumasını bekleyin.

Bu çalışma ile desenli bardak altlığı yapabileceğiniz gibi düz renkli sade düğmeden bardak altlığı da hazırlayabilirsiniz. İsterseniz bu şekilde daha büyük bir ürün hazırlayıp nihale olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aşağıda bu hoş çalışmanın bitmiş halini görebilirsiniz. Keyifli günler.

source

DÜĞMELERDEN BARDAK ALTLIĞI YAPIMI
Paylaş

0 yorum(lar)

close