Whatsapp
close
Menü

2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ

2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ

Pike takımı bir evin olmazsa olmazları arasında yer alır. Farklı şekillerde işlenen ve süslenen bu özel takımlar, evlenme hazırlığı yapan genç kızların da fazlası ile ilgisini çekiyor. Özellikle kendi el emeği ile çeyizini hazırlamak isteyen genç kızların merak ettiği bu özel takımları 2018 en güzel yeni çeyizlik pike takımı modelleri başlığı altında incelemeye aldık.

Bu sene pike takımlarında açık renk tonlarının hakimiyeti söz konusu… Pembe, beyaz, pudra ve krem renklerinin yoğunlukta olduğu çeyizlik pike takımları genç kızların büyük beğenisini kazanıyor. Bu özel takımlarda en fazla kullanılan işlemeler ise dantel örgü örnekleri olarak karşımıza çıkıyor. Güllü, çiçekli, kelebekli ya da yıldızlı motiflerin sıkça kullanıldığı bu danteller, pike takımlarında çarşaf kenarı, yastık kılıflarının kenarı ve yatak örtüsü çevresinde kullanılıyor. Aynı şekilde kullanılan bir başka işleme ise kanaviçe işlemesi… Geçmişte de sıklıkla kullanılan bu işlemeler, marifetli hanımların ellerinde hala can buluyor ve çeyizlerde yerlerini alıyor. Çeyizlik pike takımlarında sıkça yer alan bir diğer süsleme malzemesi ise farklı renklerde kullanılabilen tül çeşitleridir. Özellikle çeyiz sermelerinde bu tür pike takımlarına çok fazla rastlanıyor.

Pike takımları ve çeyizlik örnekleri hakkında kısa bilgilerin ardından 2018 en güzel yeni çeyizlik pike takımı modelleri resim galerimize geçebiliriz. Siz de bu özel örneklerden kendi zevkinize uygun modelleri seçip çeyizlik olarak yaptırabilirsiniz.

2018 En Güzel Yeni Çeyizlik Pike Takımı Modelleri

2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ2018 EN GÜZEL YENİ ÇEYİZLİK PİKE TAKIMI MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close