Whatsapp
close
Menü

EN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARI

EN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARI

Günümüzde evlerin hemen hemen her bölgesi aktif olarak kullanılıyor. Balkon, bahçe gibi dışarıya açılan mekanların özel yaşam alanı haline getirildiği son dönemlerde, çatı katı ve teraslar da aynı şekilde farklı yaşam alanları haline getiriliyor. Sizin de evinizde bir çatı katınız var ise, bu alanı güzel bir şekilde dekore edip fazla yaşam alanı olarak kullanabilirsiniz. Bu aşamada en şık güzel çatı katı odası dekorasyonları konumuz işinize çok yaratabilir.

Örnek resimlerimiz ve dekorasyon fikirlerine geçmeden önce kısaca çatı katı dekorasyonu yapılırken dikkat edilmesi gerekenlere değinmek istiyoruz. Çatı katları genelde evin en küçük alanları arasında yer alır. Bu nedenle alanı daha fazla daraltmayan, ancak alanın kullanımı sırasında gerekli olan pratik eşyalara yer verilmeli. Katlamalı ya da çekip açılan eşyalar bu tür alanlar için son derece ideal. Çatı katlarının dekorasyonu sırasında duvarlar büyük öneme sahiptir. Çocuk odası olarak kullanılan çatı katlarında kitaplıklar, mutfak olarak kullanılanlarda tencere asılacak raflar ya da yatak odalarının aydınlatılması için gerekli olan abajurlar duvara monteli şekilde kullanılabilir. Bu sayede duvarları kullanarak yerden tasarruf edilebilir. Çatı katı ya da teraslarda genel olarak halı ya da kilim kullanılmaz, kullanılanlarda ise sadece belirli bölgeleri kaplayacak şekilde mini halılar kullanılır. Perde olarak ise klasik perdelerden çok stor perde kullanımı yaygındır.

En şık güzel çatı katı odası dekorasyonları hakkında kısa bilgilerin ardından resim galerimize geçebiliriz.

En şık Güzel çatı Katı Odası Dekorasyonları

EN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARIEN ŞIK GÜZEL ÇATI KATI ODASI DEKORASYONLARI
Paylaş

0 yorum(lar)

close