Whatsapp
close
Menü

EVA KAĞIDINDAN KOLAY SÜS YAPIMI

EVA KAĞIDINDAN KOLAY SÜS YAPIMI

Eva kağıdından kolay süs yapımı başlıklı konum ile sizlere çok basit ve eğlenceli bir süs yapımı çalışmasını anlatacağım. Bu çalışma ile elde edeceğiniz süsleri, dekoratif amaçlı istediğiniz her yerde kullanabilir ya da özel günlerde süsleme için kullanabilirsiniz. Merak eden ve denemek isteyenler için eva kağıdından süs yapımının detaylarını şimdi anlatıyorum.

Eva kağıdından yıldız süs yapmak için aynı kalınlıklarda ve aynı uzunlukta 4 adet eva kağıdı gerekli. Bu kağıtları üst üste koyup birbirine kenetledikten sonra bükerek birbirlerinin üzerinden geçirerek yıldız şekilli süsü hazırlayabilirsiniz. Süsü asmak için kalınca bir ip ve süslemek için büyük boncuklar da kullanabilirsiniz. Örnek çalışmada olduğu gibi sarkan püsküller de yıldız süs için çok hoş bir seçenek.

Eva kağıdından yapılan yıldız süsleri ben çocuk odası kapısı ya da çocuk odası içine çok yakıştırdım. Bu şekilde farklı renklerde ve farklı büyüklüklerde yıldız süs yapıp çocuğunuzun odasını, oda duvarlarını süsleyebilirsiniz. Eğer bebeğiniz varsa bu süslemeler ile ona çok hoş bir beşik süsü hazırlayabilirsiniz.

Eva kağıdından yıldız süs nasıl yapılır sorusunun cevabını verdiğim konumun sonunda sizlerle ilgili resimleri paylaşıyorum. Bu resimleri inceleyerek sizde hoş yıldız süsler yapabilir, bu süsleri dekoratif amaçlı kullanabilirsiniz.

source 

EVA KAĞIDINDAN KOLAY SÜS YAPIMI
Paylaş

0 yorum(lar)

close