Whatsapp
close
Menü

EVDE KOLAY UĞUR BÖCEĞİ SÜS YAPMAK

EVDE KOLAY UĞUR BÖCEĞİ SÜS YAPMAK

Evde kolay uğur böceği süs yapmak için paylaştığım bu güzel çalışmayı sizde evinizde zorlanmadan yapabilirsiniz. Yapımı kolay olan çalışmayı evinizde magnet veya süs olarak da kullanabilirsiniz. Özellikle evinizde bitki yetiştiriyorsanız, saksılara veya çiçek dallarına koyarak evinize gelenleri de şaşırtabilirsiniz. Bu tür süs çalışmalarını daha önce taştan yapılanını paylaşmıştım.

Benzer çalışmalar altta yer alıyor. Onlara da muhakkak bakın. Evde kolay uğur böceği süs yapmak için paylaştığım çalışmayı adım adım altta resimli anlatımda nasıl yapılacağı aktarılmış. Tek yapmanız gereken malzemeleri bir araya getirmek ve aynı çalışmayı kısa sürede yapmak.

Plastik kaşık, kırmızı fon kağıdı, yapıştırıcı ve oyuncak göz seti yeterli olacaktır. Bunları temin ettikten sonra plastik kaşığın şişkin kısmını uğur böceği şeklinde kullanacağız. Malzemeler hem kolay bulunur özelliklerde, hem de pahalı değil. Genelde birçok çalışmayı yaparken temin edemediğimiz malzemeler pahalı olabiliyor.

Bu yüzden alternatifleri her zaman bulunduğunu da söylemek isterim. Oyuncak göz yerine siyah kalemle göz yapabilirsiniz. Boya kalemleri kullanabilirsiniz. Bu çalışma da plastik kaşık kullanılmış. Siz daha değişik kendinize göre malzemeler tercih edebilirsiniz.

Anlatımından yararlanarak içine mıknatıs koyup, buzdolabına magnet ugur böceği süs olarak da yapabilirsiniz. Şimdi sizleri anlatımı ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

EVDE KOLAY UĞUR BÖCEĞİ SÜS YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close