Whatsapp
close
Menü

HASIR İPLE CAM KAVANOZ SÜSLEME

HASIR İPLE CAM KAVANOZ SÜSLEME

Hasır iple cam kavanoz süsleme çalışmaları sayesinde hem kendinize yeni hobiler edinmiş oluyorsunuz. Hem de boş vakitlerinizde eğlenceli bir hobiyle keyifli zamanlar geçirebiliyorsunuz. Hasır iple cam kavanoz süsleme sanatı sayesinde evinizde ne kadar boş kavanoz varsa onları süsleyebilirsiniz. Daha önce de hasır iple süsleme çalışmalarına örnekler paylaşmıştım.

Onları da sitemizde kendin yap kategorisinde bulabilirsiniz. İnceleyebilir ve aynılarını yapmaya karar vereceğinizden emin olduğumu da söylemek isterim. Hasır ip malzemesini yapı marketlerde veya hobi marketlerden temin edebilirsiniz. Boş cam kavanozlar da illaki evinizde vardır. Onları süsleyebilir ve dilerseniz boyayıp üstünü hasır iple sarmalayabilirsiniz.

Hasır iple gerçekten harika süsleme çalışmaları yapılıyor. Kolay yapılan çalışmalar sayesinde eğlenebiliyorsunuz. Bu tür çalışmaları yapıp para kazanan ev hanımlarının olduğunu da söylemek isterim. Kolay yapılan süsleme çalışmalarını resimli anlatım olarak paylaşıyorum ki, hem zorlanmadan kısa sürede yapabilesiniz. Hem de öğrenerek bu tür çalışmalardan para kazanmak isterseniz, bir katkımız olmuş olur.

Farklı çalışmaları yine buldukça sizlere paylaşmaya devam edeceğim. Bu çalışmanın hiçbir zorluğu yok. Görünüşte zor gözükebilir. Ancak işe girişince hemen kısa sürede yaptığınızı fark edeceksiniz. Malzemeler cam kavanoz veya şişe, hasır ip veya saman ip, yapıştırıcı yeterli oluyor.

Kısa sürede malzemeleri temin ettikten sonra bu güzel çalışma ile keyifli zamanlar geçirerek bu güzel hobiyle monoton geçen hayatınızı da bir düzene sokmuş olacaksınız. Şimdi sizleri anlatımlı çalışma ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

HASIR İPLE CAM KAVANOZ SÜSLEME
Paylaş

0 yorum(lar)

close