Whatsapp
close
Menü

İĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİ

İĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİ

İğne işi 2018 oya modelleri, çeyiz hazırlıklarınızın en şık parçalarından olmaya aday. Çeyiz hazırlıkları içinde yer alan yazma ve tülbentlere işlenen oyalar, iğne işi ile hazırlandığında daha zarif ve şık bir görünüm kazanıyor.

İğne işi oya modelleri zor gibi görünen ancak, el becerisi kuvvetli kişilerini çok kısa sürede öğrendiği bir iştir. İğne oyası tasarımları ince ve zarif bir görünüme sahiptir. İğne oyası tasarımlarıyla bir çok farklı motif oraya çıkarılabilir. En çok tercih edilen motif tasarımı çiçeklerdir. Çiçek motifli iğne işi oyalar, tülbent ve yazmaların kenarlarını harika biçimde süslemektedirler. İğne işi oya modellerini yaparken istediğiniz renkte iplikler seçebilirsiniz. Oya motifleri için genellikle yazmanın renk tasarımlarına uygun iplikler tercih edilmektedir. Siz de yazmanın renkleri ile tam bir uyum yakalamak için bu konuya dikkat edebilirsiniz.

İğne işi oyalar bir çok farklı motif ve renk seçeneğinden oluşmaktadır. Size fikir oluşturması amacıyla 2017 yılının en dikkat çeken modellerinden oluşan bir resim galerisi hazırladım.

İĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİİĞNE İŞİ 2018 OYA MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close