Whatsapp
close
Menü

İĞNE OYASI ÇITI PITI KELEBEK YAPIMI

İĞNE OYASI ÇITI PITI KELEBEK YAPIMI

İğne Oyası Çıtı Pıtı Kelebek Yapımı

İğne oyası, kültürümüzde önemli bir yer tutan, ilgililerin beğenerek kullandıkları el emeği ürünler grubu arasında bulunmaktadır. Pek farklı desen ve modelde iğne oyası bulunmakla beraber, hanımlar favorilerine göre birkaç model üzerine yoğunlaşmaktadırlar. Bu modellerden bir tanesi de kelebek olarak karşımıza çıkmaktadır. İğne oyası çıtı pıtı kelebek yapımı, özellikle son zamanlarda hobi ve el sanatlarına ilgi duyan pek çok kişi için ideal modeller arasında bulunmaktadır. Kelebek yapımı, basit olmakla beraber, belirli detaylara dikkat etmekte fayda bulunmaktadır. Aynı zamanda modelden modele değişiklik gösterdiğinden ötürü, önce kendi zevklerinize uygun model belirlemekte de fayda bulunmaktadır.

Model Nasıl Yapılmaktadır?

İğne oyası modelleri arasında ‘Çıtı Pıtı Kelebek’ oldukça ön plandadır. Sizler için detaylı bir şekilde nasıl yapılacağını anlatacağız. https://za.pinterest.com/pin/591801207255566756/ bu adresten de detaylı bir şekilde ulaşabileceğiniz Çıtı Pıtı Kelebek Modeli, özellikle tülbent ve eşarplarınızda oldukça şık durmaktadır. Yazmaları seviyorsanız, tığ ile oluşturmuş olduğunuz bu iğne oyası modelini, beğeneceğinizi söylememiz mümkün.

Beğendiğiniz modele göre farklı bir örme tekniği bulunduğundan ötürü, belirli bir örgü modeli vermek doğru değil. Kendiniz için tercih edebileceğiniz birçok çıtı pıtı kelebek dantel modeli bulunmaktadır. Siz de bu modellerden herhangi birini tercih edebilir, çokça mutlu olacağınız danteller elde edebilirsiniz. Yukarıda sizin için örnek fotoğrafları vereceğiz, siz de bu modelleri tercih edebilirsiniz.

İĞNE OYASI ÇITI PITI KELEBEK YAPIMI

İĞNE OYASI ÇITI PITI KELEBEK YAPIMI
Paylaş

0 yorum(lar)

close