Whatsapp
close
Menü

KANAVİÇE LAVANTA YAPIMI

KANAVİÇE LAVANTA YAPIMI

Kanaviçe lavanta yapımı, son zamanlarda oldukça popüler olan, örgü ve çeşitli hobileri yapmaya hevesli olan pek çok kişinin denediği desenler arasında yer almaktadır. Kanaviçeler etamin kaplamalara yapılmakta olup, profesyonellik gerektiren, oldukça keyifli uygulamalar arasında bulunmaktadır.

Kanaviçe işleyerek birçok şekli meydana getirebilir, oluşturmuş olduğunuz bu şekli farklı alanlarda gönül rahatlığı ile kullanma imkanına sahip olabilirsiniz. İnternet sitemiz de hobi ve çeşitli el sanatlarına ilgi duyanlar için birçok örnekler sunan siteler arasında bulunmaktadır. Kanaviçe tasarımları isteyenler için birçok ürün bulunmakta, bu ürünlere bakarak hızlı bir ürün oluşturmak da mümkündür. Kanaviçe söz konusu olduğunda çiçek tasarımlarının oldukça revaçta olduğunu söyleyebiliriz.

Lavanta Nasıl Yapılır?

Kanaviçeden lavanta yapmak için ilk olarak kendinize bir etamin tahtası ve kasnak bulmanız gerekmektedir. Etamin ve kasnak üzerinde yer alacak bir şekil önceden çizilmekte ve şekil bunun üzerine oluşturulmaktadır. Bu alanda da tercih edebileceğiniz çok sayıda şekil bulunmaktadır.

KANAVİÇE LAVANTA YAPIMI

Farklı şekillerde yer alan lavanta figürlerini kasnak üzerine işleyerek çok şık keseler, ya da gündelik hayatınızda süs olarak kullanabileceğiniz ürünler meydana getirmeniz mümkündür. Bunun dışında da kanaviçe ile pek çok ürün yapılmakta, yalnızca emek gerektiren bu ürünleri oluşturmak için biraz çalışmanız yeterli olacaktır. Siz de kanaviçeden lavanta yapabilir, oluşturduğunuz bu şekilleri çeyizinize koyabilirsiniz. Lavanta yapmak isteyenler yukarıda yer alan şekilleri inceleyebilirler.

KANAVİÇE LAVANTA YAPIMI
Paylaş

0 yorum(lar)

close