Whatsapp
close
Menü

KANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİ

KANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİ

Kanaviçe yastık kılıfı modelleri ev dekorasyonuna çok orjinal bir görünüm katıyor. Kanaviçe nakışlar ile hazırlanan yastık modelleri, evinizin her odasında kullanılabilir. Çeşitli tasarımların nakış olarak işlendiği kanaviçe yastıklar sizin de ilginizi çekecektir.

Görünümleriyle hem doğal hem de dikkat çekici olan bu yastıkları siz de kolayca hazırlayabilirsiniz. El işi bilgisi olan bayanların rahatlıkla yapabildiği kanaviçe ile bir çok farklı ürün ortaya çıkarılıyor. Kanaviçeler ile üretilen ürünler; masa örtüleri, runner, seccade, duvar panoları, yatak örtüleri gibi tekstil eşyalarıdır. Ancak, son zamanlarda kanaviçe yastık modelleri de bir hayli popüler olmuş durumda. Bir çok tekstil markasının da mağazasında karşılaşabileceğiniz kanaviçe işlemeli yastıkları kendi evinizde de hazırlayabilirsiniz. İstediğiniz herhangi bir deseni kolayca uygulayabilir ve evinizde değişiklikler yaratabilirsiniz.

Siz becerikli hanımlar için paylaştığım el işi örneklerine kanaviçe modelleri ile devam etmek istedim. Kanaviçe modelleri arasından benim çok fazla ilgimi çeken yastıklar, eminim ki sizin de beğeninizi toplayacaktır. İstediğiniz renk ve desenlerde hazırlayabileceğiniz yastıkları, koltuk, berjer ve yatak üzerinde süs amaçlı kullanabilirsiniz.

KANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİ

KANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİKANAVİÇE YASTIK KILIFI MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close