Whatsapp
close
Menü

KARTONDAN RESİM ÇERÇEVESİ YAPMAK ŞABLONLU

KARTONDAN RESİM ÇERÇEVESİ YAPMAK ŞABLONLU

Kartondan resim çerçevesi yapmak için paylaştığım bu güzel ve kolay şablondan yararlanarak sizde çok güzel albüm çerçeveleri yapabileceksiniz. Evde kolay çerçeve yapmak için paylaştığım ahşap çalışmalarından ziyade bu güzel çalışmayı kartondan yapacaksınız.

Hem ahşap rengine boyayarak kimsenin kartondan yapıldığını anlamamasını da sağlayabilirsiniz. Bu tür çalışmalar sayesinde çok güzel resim albümleri hazırlayabilirsiniz. Resim çerçevesi almak istediğimizde iyi paralara satıldığını görmekteyiz.

Bu çalışmaları neden evde biz yapmayalım değil mi? evet bu yazımda paylaştığım çalışmayı sizde kısa sürede evde mukavvadan yapabilirsiniz. Renkli mukavvadan da yapabilirsiniz. İsterseniz yapınca sprey boya ile boyayabilirsiniz. Benim önerim kalınca bir kartondan yapın ve renkli mukavva kullanın.

Bu sayede sprey boyaya ihtiyacınız kalmadan çerçeve çalışmasını tamamlamış olacaksınız. Evde kartondan resim çerçevesi yapmak için paylaştığım bu güzel ve eğlenceli çalışmayı sizde kısa sürede evde yapabilirsiniz.

Kolay yapılan resim çerçeve çalışmaları ile evinizi güzelleştirebileceğinizi unutmayın. Şimdi sizleri bu güzel çalışma ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

KARTONDAN RESİM ÇERÇEVESİ YAPMAK ŞABLONLU
Paylaş

0 yorum(lar)

close