Whatsapp
close
Menü

KEÇE KUMAŞINDAN KAKTÜS İĞNELİK YAPMAK

KEÇE KUMAŞINDAN KAKTÜS İĞNELİK YAPMAK

Keçe kumaşından kaktüs iğnelik yapmak için paylaştığım bu güzel ve şirin çalışmayı mutlaka evinizde süs veya kullanmalık olarak yapmayı düşünmelisiniz. Yapımı oldukça kolay olan çalışmayı kısa sürede yapabilir ve dekoratif eşya olarak da evinizde süs olarak kullanabilirsiniz.

İğnedanlık kullanıyorsanız ve artık eskidiyse bu güzel çalışmayı yapmayı düşünmelisiniz. Evde kolay keçe kaktüs çiçek süs olarak da yapıp kullanabilirsiniz. Hatta bu güzel çalışmadan fazla fazla yapıp sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Ayrıca yine fazlaca yapıp satabilir ve güzel paralar da kazanabilirsiniz.

Yapımı zor olmayan çalışmayı kısa sürede yapacağınızı düşünüyorum. Bu tür çalışmalarla evi güzelleştirmek ve TV ünitesi yanında süs olarak da obje niyetine kullanabilirsiniz. Benzer çalışmaları ve keçeden yapılanları hemen bu yazımın altında da görebilirsiniz. Onları da incelemenizi öneriyorum.

Kolay yapılan birçok çalışmayı kısa sürede yapmayı öğrenip sizde aynısını yapabilirsiniz. Anlatımlı çalışma da ne yapmanız gerektiği adım adım belirtilmiş. Çok kısa sürede yapacağınızı düşünüyorum. Şimdi sizleri bu güzel çalışmanın anlatımı ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

KEÇE KUMAŞINDAN KAKTÜS İĞNELİK YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close