Whatsapp
close
Menü

KEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARI

KEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARI

Keçe toplarından bardak altlıkları yapımı oldukça büyük bir dikkat çekmektedir. Renkli keçe toplarının bir araya getirilip oluşturulduğu bardak altlıklarını kullanmak çok keyifli olacaktır. Rengarenk ya da istediğiniz renk kombinasyonlarında oluşturabileceğiniz bardak altlıklarını yapmak çok basit.

Keçe Topları Nasıl Yapılıyor?

Keçe toplarını keçe ipliklerinin bir araya getirilmesiyle yapabilirsiniz. Ama bu işlem oldukça zahmetli ve sıkıcıdır. Keçe toplarını hazır olarak da satın alabilirsiniz. Bir çok fabrika ve atölye bu topları daha seri bir şekilde üretip satışa sunmaktadır. Hobi malzemeleri satılan yerlerde paketler halinde bulabilirsiniz. Çeşitli boyut ve renkleri bulunan keçe topları, genellikle 50-100 gibi adetli paketlerle satılmaktadır. Bu toplar ile bardak altığı gibi daha bir çok eşya yapabilirsiniz. Bardak altlığı olarak kullanıldığında çok cici bir görünüm oluşturmaktadır.

Keçe Toplarından Bardak Altlığı Yapımı

Küçük boyuttaki keçe toplarını bir iğne ve misina ipi yardımı ile bir araya getirebilirsiniz. Bu kadar kolay bir işlem sonrasında istediğiniz ölçüde bardak altlığı ya da paspas ve daha bir çok şey yapabilirsiniz.

KEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARIKEÇE TOPLARINDAN BARDAK ALTLIKLARI
Paylaş

0 yorum(lar)

close