Whatsapp
close
Menü

Avize ve Abajur Sanatı Örnekleri

Avize ve Abajur Sanatı Örnekleri

    Halat İpiyle Avize ve Abajur Modelleri

Son zamanlarda halat kablo ile avize tasarımları fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Peki bu avizeleri nasıl yapıyorlar ve nereden bulabilirim diye soranlara cevapları hazırladık. Yapımı çok kolay olan bu dekoratif tasarımları satın almadan çok kısa bir sürede kendiniz de elde edebilirsiniz. Hem istediğiniz alana göre ayarlama yaparak kullanabilir hem de içinize en çok sinecek olanı tasarlarsınız. Avize ve abajur yapımı model bakımından sarkıt, balon ve hasır gibi birçok çeşidi bulunuyor. İstediğiniz tarzdan olanı seçerek kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

 

 

Halat Kablo:

Öncelikle istediğiniz boyutlarda olan bir halat kablo alarak sadece ucuna ampulünü yerleştirebilirsiniz. İşlem gerçekten çok basit olup, kolay şekilde tasarımınızı tamamlayabilirsiniz. Halat ip ile bu tasarımlar çok daha farklı gözükmektedir. Her alana uyum sağlayabilecek dekoratif avize modellerini elde edersiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Halat Avize:

Halat kablonun ucuna taktığınız ampul ile sade ve şık bir avizeye kavuşmuş olacaksınız. Rustik ampul modelleri genellikle daha uyumlu oluyor. Ama başka çeşit ampullerden de seçebilirsiniz. Halat avize modelleri tekli ya da çoklu şekilde kullanılıyor. İsterseniz tek tek isterseniz hepsini aynı alanda birleştirerek kullanabilirsiniz. Evde abajur yapımı aslında bu kadar basit olabiliyor. Abajur aydınlatmayı da bu tasarım ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Hasır avize modelleri ile şık bir görünüm sağlayın.

 

 

 

 

 

 

Halat Sarkıt Avize:

Tekli şekilde kullanabileceğiniz dekorlarda bulunmaktadır. Tasarımı nerede ve nasıl uygulayacağınıza karar vererek mükemmel bir görünüm elde edebilirsiniz. Farklı görüntüleri ile ortamın havasını anında değiştiren avizelere sahip olun. İpten avize yapımı kolay olduğu kadar görünüm bakımından da şık gözükmektedir. İpten avize modelleri içerisinden seçerek size en uygununu bulabilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasır İpli Avize:

Hasır ipi ile aslında istenilen bir çok tasarım avize modeli yapılabilmektedir. Görünüşleri sizlere korkutmasın, kolay şekilde tasarımlarını yapmanın bir yolu var. İstenilen şekilde olan tel kafeslerin etrafına sararak bu görüntüyü elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evinizin her alanında değerlendirebileceğiniz olan bu tasarımları çok seveceksiniz. Yaşam alanınızı daha sıcak ve samimi bir ortam sağlayacaklar. Aydınlatması ile de gerçekten sakin bir görünüm sunuyorlar. Kullanım ve tasarım aşamalarının basitliği ile de gerçekten pişman olmayacaksınız. En güzel tasarımlar ile mükemmel halat avizeler yaratın.

 

Paylaş

0 yorum(lar)

close