Whatsapp
close
Menü

ÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİ

ÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİ

Örgü bardak altlığı örnekleri ile çok şık ve dekoratif bardak altlıkları oluşturabilirsiniz. Çeşitli ipliklerin kullandığı bardak altlığı örgülerinde genellikle tığ işi kullanılmaktadır. Tığ ve istediğiniz renklerdeki ipliklerle siz de dekoratif bardak altlıkları oluşturabilirsiniz.

Bardak Altlığı Örgüsü Nasıl Yapılır?

Bardak altlığı örgüsü yapmak çok basit. Öncelikle örgü işlemini yapacağınız ipi seçmelisiniz. Seçtiğiniz ipin genişliğine ve yapısına uygun bir tığ almalısınız. Tığ işi olarak yapacağınız örgü uygulamasında çok şık bardak altlıkları oluşturabilirsiniz. Bardak altlıklarının büyük bir bölümü yuvarlak olarak örülmektedir. Yuvarlak örülen bardak altlıklarında orta göbek kısmından örgüye başlamalısınız. Göbek kısmından başlayarak, döne döne bardak altlığını istediğiniz boyutta tamamlayabilirsiniz. Bardak altığı için en uygun ip seçimleri olarak spagetti ipleri önermekteyim. Penye kumaştan yapılan bu iplikler ile çok hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bardak altlıklarını örürken istediğiniz bir motif ya da renklendirmeyi yapabilirsiniz. Örgü meraklısı bayanların yaptığı tasarımlardan paylaştığım örnekler ışığında siz de kendiniz için dekoratif bardak altlığı yapabilirsiniz.

ÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİ 

ÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİÖRGÜ BARDAK ALTLIĞI ÖRNEKLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close