Whatsapp
close
Menü

ÖRGÜ BEBEK NASIL YAPILIR

ÖRGÜ BEBEK NASIL YAPILIR

Örgü Bebek Yapımı

Örgü bebek, ipleri ve çeşitli yardımcı aletleri kullanarak çocuklarınız için oluşturmuş olduğunuz oyuncaklar arasında ilk sırada bulunmaktadır. Hobi ve el sanatları özellikle son birkaç yılda önemini fazlası ile artırmış, artık pek çok kişinin tercih ettiği işçiliklerden birisi olarak dikkat çekmektedir.

Örgü bebekler hem oldukça hoş görünen süs eşyaları olarak dikkat çekerken, hem de çocuklarınız için güzel oyuncaklar oluşturabilmektedir.

Örgü bebekler özellikle kız çocuklarının severek oynadığı oyuncaklar arasında başı çekmektedir. Hazır oyuncaklara çok para vermek istemeyen anne adayları kendi el emekleri ile birbirinden güzel örgü bebekler oluşturabilir ve çocuklarına bu bebekleri hediye edebilir.

ÖRGÜ BEBEK NASIL YAPILIR

Örgü Bebek Nasıl Yapılmaktadır?

Örgü bebek yapmak, işe yeni başlayanları kısmen zorlayabilen örgü teknikleri arasında yer almaktadır. Elleriniz ile bir araya getirmiş olduğunuz zincirlerden bir bebek elde etmek oldukça zor olsa da bu işten pratik kazanarak kısa sürede bir örgü bebek elde etmeniz mümkün. Özellikle amigurumi sanatı ile ilgilenenler, örgü bebek yapma konusunda son derece başarılı kimselerdir.

Değişik renklerde örgü ipleri kullanarak bebekler meydana getirebilir, oluşturmuş olduğunuz taslağa pamuk ya da çeşitli ipleri doldurarak şişkin bir doku oluşturabilirsiniz. Yine ipler kullanarak oluşturmuş olduğunuz saçları dilediğiniz renkte yapmak mümkündür. Yukarıda oluşturmanız için birbirinden güzel bebek motiflerine yer vereceğiz. Siz de bu örneklere bakarak örgü bebek yapabileceğinizi unutmayın.

ÖRGÜ BEBEK NASIL YAPILIR
Paylaş

0 yorum(lar)

close