Whatsapp
close
Menü

ÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİ

ÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİ

Örgü kırlent yastık kılıfı modelleri, dekorasyonun en iyi tamamlayıcılarından oluyor. Şık ve modern bir dekorasyon planlayanlar için önerdiğim bu yastık kılıfları ile harika birer kombinasyon oluşturabilirsiniz. Genellikle penye ip kullanılarak örülen yastık kılıfları, dekorasyonunuza uygun renklerde tercih edilebilir.

Yastık Kılıfı Örgüsü

Yastık kılıfı örgüleri, genellikle 43x43cm ölçülerinde örülmektedir. Penye ip tercihi yaparsanız daha şık modeller ortaya çıkarabilirsiniz. Yastık kılıflarının desenleri ve renklerini tamamen sizin hayal gücünüze bırakıyorum. Şiş ile yapabileceğiniz gibi tığ işi ile de yapabilirsiniz. Kare olarak iki parça halinde ya da tek uzun parça olarak örebilirsiniz. Renkli örgü yaparsanız daha şık modeller oluşturabilirsiniz. Yastık kılıfları genellikle koltuk üzerinde şık bir görünüm oluşturmaktadır. Perdeleriniz ile uyumlu birer renk tercihi yaparsanız daha şık dekorasyon oluşturabilirsiniz. Örgü kırlentler ile perdelerin rengini uyumlu hale getirebilirsiniz. Bununla birlikte halı rengini de uyumlu bir kombinasyon yapabilirsiniz. Belirtilen ölçülerde öreceğiniz yastık kılıfları içi için kumaştan yastık içi yapmalısınız. Yastık içini de elyaf pamukla doldurabilirsiniz.

ÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİÖRGÜ KIRLENT YASTIK KILIFI MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close