Whatsapp
close
Menü

ÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİ

ÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİ

Örgü klozet takımı örnekleri ile ev dekorasyonunuza şık bir katkıda bulunabilirsiniz. Özellikle de çeyiz hazırlıklarında bu tür örgü parçaların önemi büyüktür. Şık bir çeyiz hazırlığı yapmak istiyorsanız, örgü dekoratif ürünlerden faydalanabilirsiniz. Ev dekorasyonunda en çok tercih edilen örgü eşyalardan birisi de klozet takımlarıdır. Tığ işi olarak örülen dantel takımlarını çok farklı tasarım ve süslemelerle hazırlayabilirsiniz.

Örgü Klozet Takımı Modelleri

Farklı renk ve deseler ile hazırlanan örgü klozet takımları, banyonun boyutuna göre örülmelidir. Büyük banyo dekorasyonu için büyük parçalar örebilirsiniz. Eğer çok küçük bir banyonuz varsa, parça eksilterek daha küçük boyutta klozet takımı oluşturabilirsiniz. Klozet takımını örürken, sudan kolay kolay etkilenmeyecek bir iplik tercih etmelisiniz. İplik tercihini penye ipten yana kullanabilirsiniz. Penye ipleri kalın olarak tercih edebilirsiniz. İstediğiniz rengi seçmekte özgürsünüz. Penye ip ile daha iyi kalıp gibi görünen klozet takımı örebilirsiniz. Aşağıda yer verdiğim örneklerle siz de kendi eviniz için çok şık klozet takımları örebilirsiniz.

ÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİÖRGÜ KLOZET TAKIMI ÖRNEKLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close