Whatsapp
close
Menü

PENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMI

PENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMI

Penye ipten örgü paspas yapımı ile siz de çok şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Örgü paspas modelleri son zamanlarda çok popüler olmuş durumdadır. Çeşitli renk ve model seçenekleri ile dikkat çeken paspas modelleri, yeni trend ev dekorasyonları ile tam bir uyum sağlıyor.

Örgü Paspas Nasıl Yapılır?

Penye ip kullanılarak yapılan örgü paspas modelleri, motifler halinde hazırlanmaktadır. Genellikle tığ işi kullanılarak yapılan örgü paspaslar, farklı motif örnekleri ile çıkarılabiliyor. İstediğiniz renklerde kombinasyon yapabileceğiniz motiflerin birleşimi ile çok güzel paspaslar örebilirsiniz. Renkli paspas modelleri genellikle koridor, mutfak, çocuk odası ve balkonlarda kullanılmaktadır. Renkli penye ipler ile örülen paspaslar çok iyi bir kalıp şeklinde görünmektedir. Ev dekorasyonu ile iyi bir uyum sağlayan örgü paspas modellerini örmek çok basit. Uygun kalınlıkta bir tığ satın alarak istediğiniz renk ipler ile örmeye başlayabilirsiniz. Yuvarlak motifler ile örecekseniz eğer motiflerin ortasından örmeye başlamalısınız. Motifleri istediğiniz boyutlarda hazırlayıp birbirilerine birleştirerek paspası oluşturabilirsiniz.

PENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMIPENYE İPTEN ÖRGÜ PASPAS YAPIMI
Paylaş

0 yorum(lar)

close