Whatsapp
close
Menü

PENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİ

PENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİ

Penye ipten örgü puf modelleri son zamanlarda bir hayli popüler olmuş durumdadır. Ev dekorasyonu ile tam bir uyum sağlayan puf modelleri, istediğiniz renklerde örülebiliyor. Bir çok kişi örmeyi tercih ederken bazıları da satın almayı tercih edebilir. Örgü pufları internet üzerinden satın alabileceğiniz bir çok yer mevcut. Eğer satın almayıp kendiniz örmek isterseniz, çok basit olduğunu da söylemek isterim.

Örgü Puf Yapımı

Koltukta keyif yaparken ayaklarınızı uzatmak ya da çayınızı kahvenizi yudumlardan bir sehpa modeli olarak kullanabileceğiniz örgü puflar, çok çeşitli renk alternatiflerine sahip. Penye ipten örülen pufları çok kısa sürede tamamlayabiliyorsunuz. Örgü puf yapımında bir çok tekniği kullanabilirsiniz. Genellikle tığ işi olarak örülen puflarda isterseniz düz bir örnek de tercih edebilirsiniz. Şiş kullanarak da çok kısa sürede ve kolayca örgü puf yapabilirsiniz. Yuvarlak tasarıma sahip olarak örebileceğiniz örgü pufun içini istediğiniz bir metaryel ile doldurabilirsiniz. Genellikle elyaf pamuk kullanılmaktadır. Bazı kişiler de yumuşak sünger ile doldurmayı tercih ediyor.

PENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİPENYE İPTEN ÖRGÜ PUF MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close