Whatsapp
close
Menü

PET ŞİŞEDEN ASMA DEKORATİF SÜS YAPMAK

PET ŞİŞEDEN ASMA DEKORATİF SÜS YAPMAK

Pet şişeden asma dekoratif süs yapmak konusu ile sizlere çok hoş ve özel bir dekoratif süslemeden bahsedeceğim. Bu dekoratif süsü evinizin her hangi bir bölümünde kullanabileceğiniz gibi ufak bebeğiniz varsa onun beşiğinde kullanabilirsiniz. Şimdi sizleri daha fazla merakta bırakmadan pet şişeden asma dekoratif süs yapımının aşamalarını açıklamaya geçiyorum.

Pet şişeden asma dekoratif süs yapımı için ilk olarak pet şişenin üst bölümünü kesin. Bu kesim işlemi için büyük makas ya da falçata kullanabilirsiniz. Kendi zevkinize göre düz ya da dalga desenli olarak bu bölümü hazırlayabilirsiniz. Pet şişenin diğer kalan kısımları ile şeker kabına benzer fiyonklu parçalar hazırlayabilirsiniz. Pet şişenin rengine uygun parlak ve biraz büyük boncuklar ile asma süsü hazırlayabilirsiniz.

Pet şişeden dekoratif süs yapımı için şişenin kapak kısmını delin ve buradan misina ipi denilen sağlam ipler ile asmak için ip askı yapın. Bu askı için boncuklardan yararlanabilirsiniz. İsteğinize göre sayıda uzun misina iplerine sıra ile boncuk ve fiyonkları sıralayın. Bu sıraladığınız ipleri pet şişe etrafına açtığınız küçük deliklerden geçirip düğümleyebilirsiniz. Ve işte dekoratif asma süs kullanıma hazır.

Pet şişeden asma dekoratif süs nasıl yapılır sorusunun cevabını verdiğim konumun sonunda sizlerle ilgili resmi paylaşıyorum. Sizde bu şekilde özel bir süs hazırlayıp evinizde istediğiniz alanlarda kullanabilir ya da bebek beşiğine asabilirsiniz.

source

PET ŞİŞEDEN ASMA DEKORATİF SÜS YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close