Whatsapp
close
Menü

Plastik Kanvas Nedir ? Neler Yapılır ?

Plastik Kanvas Nedir ? Neler Yapılır ?

Plastik Kanvas Nedir ? 

Plastik Kanvas, ağır olmayan plastik maddesinden yapılmış, düzenli boşlukları olan ve nakış kanvasın bir benzetmesi olan el sanatı materyalidir. Genel olarak vinil örgü olarak bilinir.

Plastik kanvas , İğne ucu işi ve diğer nakış kanvas çalışmalarının tesisi için tipik olarak kullanılır. Malzeme olarak Akrilik veya Yün Örgü ipliği kullanılır. Malzemenin bükülmezliği nedeniyle, küçük mücevher kutuları, el çantaları ve diğer süslemeli 3-boyutlu objelerin yaratılmasında faydalıdır.

Plastik kanvas, farklı kalınlıktaki iplikler için değişik hacimdeki delikli olanları ile ve pek çok renklerde üretilirler. Plastik kanvaslar piyasada delik sayılarına göre tanımlanırlar ve bu adla adlandırlırlar. A4 kâğıt ebadıdındaki kolayca bulunabilir. Buna karşın daire biçiminde olanları, üçgen şeklindeki yeni tipleri (dinozor, kuş v.b) ayrıca elde edilebilir.

 

 

                                 

 

 

Plastik Kanvas ile Neler Yapılır ?

Plastik kanvaslarla hayal gücünüzle harika projeler çıkarabilirsiniz. Plastik kanvasla çantalar, kutular, plastik  kalemlikler, amerikan servisleri gibi birçok çalışma yapabilir ve bu çalışmalarınızı günlük hayatlarınızda kullanarak dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Benim hayal gücüm geniş değil modeli nerden bulacağım diye düşünmenize de gerek yok. Çünkü Hobizubi sizin için birbirinden güzel hazır kalıplarda ve renkli figürlü kalıplar üretiyor. Bu kalıpları perakende olarak siteden satın alabilirsiniz.

 

 

Sizler İçin Derlediğimiz Plastik Kanvas Çalışma Örnekleri

 

 

 

Paylaş

0 yorum(lar)

close