Whatsapp
close
Menü

POLİMER KİLDEN MİNYATÜR SERÇE KUŞ YAPMAK

POLİMER KİLDEN MİNYATÜR SERÇE KUŞ YAPMAK

Polimer kilden minyatür serçe kuş yapmak için paylaştığım bu güzel çalışmayı beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu tür fimo hamurundan yapılan çalışmalar sayesinde hem keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Hem de anlatımından yararlanarak kısa sürede çok güzel fimo hamuruyla minyatür süs çalışmaları yapabilirsiniz.

Evde bu tür süs çalışmaları yaparak sizde evinizde tablo veya süs objesi olarak kullanabilirsiniz. Polimer kilden minyatür serçe kuş yapmak için paylaştığım anlatımlı çalışmayı sizde yapmayı öğrenebilirsiniz. Kolay yapılan fimo hamur çalışmalarını sitemizde ki ilgili kategoriden bulup inceleyebilirsiniz.

Hemen bu yazımızın altında da benzerlerine ulaşabilirsiniz. Anlatımlı fimo hamurundan yapılan çalışmalar sayesinde nasıl yapıldığını öğrenebilir ve çok güzel süs çalışmaları yapabilirsiniz. Fimo hamurundan minyatür kuş yapmak için paylaştığım bu güzel çalışmayı sizde yapıp çok güzel süslere sahip olabilir veya hediye olarak birisine takdim etmeyi düşünebilirsiniz.

Çok güzel bir hediye olacağını da düşünüyorum. Hem yapımı kolay. Hem de kısa sürede kuş şeklinde süs yapıp tablo yada dekoratif süs olarak da kullanabilirsiniz. Şimdi sizleri anlatımlı çalışma ile baş başa bırakıyorum. Kolay gelsin.

source

POLİMER KİLDEN MİNYATÜR SERÇE KUŞ YAPMAK
Paylaş

0 yorum(lar)

close