Whatsapp
close
Menü

RENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİ

RENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİ

Renkli iplerden örgü battaniye modelleri ile çok güzel örnekler hazırlayabilirsiniz. Bu battaniyeleri hem kendiniz için hem de bebek boyutunda örebilirsiniz. Özellikle bebek battaniyesi olarak çok fazla tercih edilmektedir. Rengarenk iplerle örülmesinden dolayı da çok dikkat çekici tasarımlara sahip olduklarını söyleyebilirim. Eğer büyük boyutta örmek isterseniz, çok güzel bir koltuk kenarı için battaniye olacaktır. Soğuk kış günlerinde, kahvenizi yudumlayıp televizyonda dizi keyfi yaparken, sizi sıcacık tutacak bir yapıya sahip olmaktadırlar.

Rengarenk iplerle örgü battaniye örnekleri

Rengarenk ipler genellikle ebruli ya da gökkuşağı olarak satılmaktadır. Eğer rengarenk ip bulamazsanız, sıralı olarak farklı renkleri bir araya getirip siz de rengarenk bir battaniye oluşturabilirsiniz. Soğuk kış günleri için sıcak renk tonlarını tercih etmenizi öneriyorum. Sıcak renk tonları, psikolojik olarak da sizi ısıtacağı için battaniyeler üzerinde tercih edilmesi önerilmektedir. Ev dekorasyonunuzda da kışın sıcak renklere yer vermenizi tavsiye ediyorum.

RENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİRENKLİ İPLERDEN ÖRGÜ BATTANİYE MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close