Whatsapp
close
Menü

SABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİ

SABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİ

Son zamanlarda adını sık sık duyduğumuz sabun bezi modelleri, aslına bakıldığında bir çeşit liftir. İnsanlar bu ürünleri sabunlanmak için kullandıklarından ismi sabun bezi olarak anılmaktadır. Lifler günlük yaşantımızda marketlerde ve hijyen ürünleri satan mağazalarda birbirinden güzel şekillerde ve modellerde bulunmaktadır. Fakat özellikle de son zamanlarda plastikten üretilmiş olan liflerin çok sattığı görülmektedir. Bu tür ürünler insan sağlığı açısından çok zararlıdır. Sağlık açısından zararlı olan bu ürünleri satın almaktan vazgeçerek, daha çok hijyenik olan lif dokuma sanatına yönlenmesi tavsiye edilmektedir. Sabun bezi, banyoların dekor ürünlerinden biri olarak da bilinmektedir. Bu nedenle modern görünümlü olmalarına özen gösterilmelidir.

Modern görünümlü sabun bezi modelleri elde etmek için öncelikle, el becerilerinin geliştirilmesi tavsiye edilmektedir. El becerileri geliştirildiğinde, birbirinden güzel motiflerde liflerin ortaya çıkarılması da kaçınılmaz olacaktır. Aynı zamanda internet üzerinde yer alan, daha önce yapılmış sabun benzi modellerini de inceleyerek, aynı motifi ortaya çıkarmak mümkündür. Bunun için öncelikle bir kaç deneme yapılmalıdır. Eğer el yatkınlığınız bulunuyorsa kolaylıkla yapabildiğinizi göreceksiniz. Fakat el yatkınlığınız olmadığını düşünüyorsanız, öncelikle basit modeller dokuyarak işe başlanmanız tavsiye edilmektedir. Aynı zamanda çeşitli kurslara katılarak da işin temelini öğrenebilir ve pratiklik kazanabilirsiniz. Sabun bezi dokumak aslına bakıldığında son derece kolaydır. Eğer evlerinizde el emeği ürünler kullanmayı seviyorsanız, sizler de sabun bezi dokumayı öğrenmelisiniz.

SABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİSABUN BEZİ YAPILIŞI VE MODELLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close