Whatsapp
close
Menü

TIĞ İŞİ SEPET YAPIMI

TIĞ İŞİ SEPET YAPIMI

El emeği göznuru ile yapılan tığ işi ya da örgüler ellerimizden çıkan bizlere özel ve değerli ürünlerimizdir. Tığ işi ile yaptığımız danteller , örgüler çeyizlerimizi ve evlerimizi süslemekte ve bizlerin emeği olduğu için hepsinin ayrı bir yeri ve anısı var.

Bugün sizlerle tığ işi sepet yapımı ve modellerini paylaşacağız. Tığ işi sepetlerinde aksesuarlarımızı, takılarımızı ve çalışmalarımızı toplayabilir derleyebiliriz. Son dönemlerde tığ işi sepet örneklerini birçok yerde görmeye başladık. Farklı kullanım alanları bile mevcut örneğin ekmek sepeti.

Son zamanlarda tığ işi sepet yapımında penye ip kullanımları da sözkonusu. Özellikle penye ip daha kalın olduğundan dolayı tığ işi sepet yapımına uygun özellikte.

Tığ işi sepet yapımında dantel formuna desen verildikten sonra kolalayarak rahatlıkla kullanabiliriz. Yine aynı şekilde ince ip ya da penye ip ile örüldükten sonra kolalanmalıdır.

Hem dekoratif olarak hem de günlük kullanım açısından oval, kare , yuvarlak hatta kalp şeklinde örebilir ve bir obje olarak kullanabilirsiniz.

Sizlere fikir oluşturması açısından güzel tıp işi sepet örneklerini galerimizde toparladık. Bunlar içerisinden beğendiğiniz modern ve şık sepetleri kolaylıkla örebilirsiniz.

 

TIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMITIĞ İŞİ SEPET YAPIMI

Paylaş

0 yorum(lar)

close