Whatsapp
close
Menü

YILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMI

YILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMI

Yeni yıl tüm coşkusuyla geliyor. Sevdiklerinize vereceğiniz güzel bir hediyeyle harika duyguların başlangıcına ortak olabilir, yaratıcı fikirlerinizle etrafınızdaki büyüleyebilirsiniz. Bu özel günde evinize gelecek misafirlerinizi şaşırtmaya ne dersiniz? Renkli süslemeleriyle dikkat çeken harika bir yılbaşı ağacına biraz da kendi yorumunuzu katarak görsel bir şölene merhaba diyebilirsiniz. Unutmamalısınız ki yeni yıl renklerin, desenlerin ve ışık şovlarının alabildiğine etrafa saçıldığı özel bir gündür. Bu özel günde yılbaşı için dekoratif süs yapımı önerileri yaşamınıza mutluluk katarken gecenizin eğlenceli yanını oluşturacaktır. İşte o önerilerden bazıları;

Simli Yılbaşı Ampulleri

Yapımı oldukça basit. Herhangi bir elektrik ürünleri mağazasından alacağınız ampullerle simleri bir araya getirerek ortaya hem basit hem de güzel bir iş çıkarabilirsiniz. Simleri lambanın üzerine sürmek yerine bir kaşık yardımıyla dökmeniz, ideal bir adım olacaktır.

Yeni Yıla Özel Dilek Kavanozu

Evinizde kullanmakta olduğunuz kavanozlarla harika işler çıkarabileceğinizi biliyor musunuz? Dekoratif ürünler satan yerlerden satın alabileceğiniz kar veya çam ağacı desenini tamamı boncuklarla kaplı kavanozun ağız kısmına yerleştirin. Boncukları kavanoza uhu yardımı ile yapıştırabilirsiniz. Aynı tonlarda güzel bir kurdele ile işte yeni yıl dilek kavanozu hazır! Dilerseniz parti günü arkadaşlarınıza bu dilek kavanozuna yazmaları için ufak kağıtlar sunabilirsiniz. Böylelikle hem yeni yıla güzel dileklerle girecek hem de bir sonraki yıl açıp okuduğunuz harika bir hediyeye sahip olabileceksiniz.

Yılbaşını Tatlandıran Tarçınlar

Evet yanlış duymadınız. Tarçınlar artık yılbaşının çam ağaçlarına dönüşüyor. Yeni yılın bu sevimli süsünü evinizin her yerine asabilirsiniz. İhtiyacınız olan tek şey tarçın çubukları, yeşil çam ağacı süsü ve eğer evinizde varsa renkli boncuklar. Ağaç biçiminde orantılayarak yılbaşı için süs seçiminizde mükemmel bir ürün elde edebilirsiniz.

 

YILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMIYILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMIYILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMIYILBAŞI İÇİN DEKORATİF SÜS YAPIMI

Paylaş

0 yorum(lar)

close