Whatsapp
close
Menü

YUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİ

YUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİ

Yuvarlak dantel oda takımı örnekleri başlıklı konum ile sizlere evlerde severek kullanılan oda takımlarından bahsedeceğim. Hem kullanmalık hem de çeyizlik olarak ideal olan bu örnekler benim çok hoşuma gidiyor. Kare modellere göre daha zarif duran yuvarlak oda takımları, örme aşamasında da bir çok bayan için daha eğlenceli ve daha basit gelmektedir.

Yuvarlak dantel takımı örnekleri, tek parça oldukları gibi motifler ile de hazırlanabiliyor. Ben tek parça olanlardansa motifler şeklinde hazırlanan örnekleri daha fazla seviyorum. Orta boyda hoş bir motif örneği ile hazırlanan oda takımları hem daha kısa sürede hazırlanma hem de kullanılırken diğer dantel modelleri ile uyum sağlama özelliğindedir. Beyaz olarak hazırlanabilen bu dantel örnekleri isteğe bağlı olarak farklı renklerde de hazırlanabiliyor. Eğer motiflerden oluşan bir yuvarlak dantel oda takımı hazırlamak istiyorsanız farklı renkler ile örülen motifleri birbirine ekleyerek desen vererek de hazırlayabilirsiniz. Bazen hem renkli hem beyaz dantellere uyum sağlaması için beyaz ve renkli ipler birlikte kullanılarak oda takımları da hazırlanıyor. Ben bu tür örnekleri yıkanma aşamasında rengin solma ihtimaline karşı çok fazla tercih etmiyor ve önermiyorum.

Yuvarlak dantel oda takımı örnekleri hakkında verdiğim kısa bilgilerin ardından bu sezonun en beğenilen modellerini sizlerle paylaşmak istiyorum. Umarım modeller hoşunuza gider.

YUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİ

YUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİYUVARLAK DANTEL ODA TAKIMI ÖRNEKLERİ
Paylaş

0 yorum(lar)

close